Utedager på Lavollen

I uke 23 har vi tre utedager på Lavollen i Bymarka,tir-tor, hvor alle mann alle er ute fra morgen til ettermiddag. Vi rigger leiren på mandagsettermiddag, og ned igjen på torsdagsettermiddag. Forelderene bringer og henter barna på Lavollen. Fokuset i løpet av disse dagene er å gi barna nye opplevelser sammen med sine venner, knytte nye vennkapsbånd, kjenne på sine egne motoriske evner og grenser, være ute i naturen og rett og slett ha det moro. Påfølgende fredag har barnehagen stengt, de ansatte bruker denne fredagen for å evaluere og gjennomgå utedagene og året som har gått, og begynner å tenke på barnehageåret som kommer. I uke 37 eller 38, har vi en uke hvor vi har barnehagen som hovedbase, men legger opp til mange morsomme aktiviteter sammen med alle i FMB. Vi har kalt denne uka for vennskapsuka.